Tierolff Muziekcentrale

Beoordelingen

  • bericht van een tevreden Belgische klant
    Geschreven door Joshua op 27 januari 2012

    Al een paar jaar klant op vooral dvd's maar ook af en toe hardware en dergelijke. Nooit problemen gehad, en je mag altijd bellen voor vragen, iets wat nog zelden bestaat in 2012, een winkel waar ze klanten niet als 'Nummers' behandelen. Tot op heden nog geen service tegengekomen in Belgie! Bedankt Peter, Wim & Koen!

  • Silent Brass
    Geschreven door C.Koomen op 7 december 2011
    Silent Brass voor trompet besteld Binnen 3 dagen geleverd. PRIMA
  • nieuw
    Geschreven door Frans van Beek op 6 april 2011
    Dinsdag een djembé tas besteld en de volgende dag al in huis! Helaas de verkeerde maat, maar één mailtje en de tas werd kosteloos en in no-time omgeruild voor de goede maat. Hulde!
  • Marshall pedaal
    Geschreven door Otto op 22 februari 2011
    Super! Scherpe prijs voor de Marshall BB2. Zaterdag nacht besteld en maandag al verzonden en dinsdag binnen. Pedaal klinkt ook goed, zeker voor die prijs!
  • Hulde en dank voor de goede service!
    Geschreven door Ron van Gaans op 24 januari 2011

    Telefonisch had ik een boek besteld maar ergens ging er iets fout. In plaats van de editie met dvd's die ik graag wilde hebben kreeg ik die zonder dvd's. Even een belletje op zaterdag was al voldoende om de molen in werking te zetten. Maandag teruggebeld en woensdag had ik de versie die ik graag wilde hebben al in huis. Hulde en dank voor de goede service!

  • Aanschaf gitaren
    Geschreven door Ed van der Goes op 24 januari 2011
    Inmiddels 3 gitaren bij jullie gekocht, twee online en de derde "in persoon". Eerlijke inruil gekregen en altijd meedenken. Compliment Peter en ga zo door. Aanrader!
  • Aankoop lesboek met cd Maria Martinez
    Geschreven door Tim Kaars op 21 januari 2011
    Betreft: Aankoop lesboek met cd Maria Martinez - Brazilian Coordination for drumset. Wederom mijn hartelijke dank voor de klantvriendelijke en snelle service! Ik vind het altijd weer een plezier om zaken te doen met Tierolff :-)
  • 1e ervaring
    Geschreven door Edwin Voets op 14 januari 2011

    Ik bestelde een LP008MP set (cowbell&beatring combi zoals Mike Portnoy die gebruikt). Op internet kon ik deze alleen (in NL) bij Tierolff bestellen. Dat dus maar gedaan. Woensdagavond besteld en op vrijdagochtend in huis. Mijn eerste ervaring met Tierolff is dus super te noemen. Ik zal de volgende keer weer op deze site kijken en eventueel bestellen. Klasse.

  • Alesis DM5 drumkit
    Geschreven door Martijn van Strien op 12 mei 2010
    Ik heb de drumkit van Alesis DM5 gekocht. Het is echt een toppertje! Zeker een aanrader voor elke drummer!
  • Snelle service
    Geschreven door Thijs van Dongen op 15 maart 2010

    Hallo Koen,

     

    Ik heb begrepen dat het silent brass systeem is aangekomen op het opgegeven adres in Nederland. Ontzettend bedankt voor de snelle service!

     

    Groet, Thijs

  • Website
    Geschreven door Twan Aarts op 13 februari 2010
    Goed opgezette Site met een duidelijke navigatie structuur. Goede en duidelijke lay-out Heel veel producten te vinden op de Site Conclusie: Mooie, duidelijke en informatieve Site
  • Testimonials online
    Geschreven door Koen Vergouwen op 6 september 2009

    Sinds kort hebben we een pagina gemaakt waarop je als bezoeker van onze website je reactie kunt achterlaten; een testimonial. Zowel positieve als negatieve ervaringen of bevindingen over onze website kun je hier achterlaten.

     

    We zouden het waarderen als ook jij je reactie hier plaatst!


Beoordeling toevoegen

Zoeken

Nieuwsbrief

nieuwsbrief
Al onze aanbiedingen in je mailbox? Word lid van onze nieuwsbrief! Klik hier.

Tell a Friend

Contact informatie

Tierolff Muziekcentrale
Belder 25
4704 RK - Roosendaal
t: 0165 541255
f: 0165 558339
e: musicinfo@tierolff.nl

Klik voor de openingstijden