- 0

Keuze uit meer dan 10.000 titels

Wereldwijde levering

Gratis verzending vanaf € 100,-*

Locatie en route

Locatie Tierolff Belder

Vanuit de richting Rotterdam: 

Op de A17, je pakt de afslag Roosendaal afslag 20 Industrieterrein Borchwerf en aan het eind van de weg sla je linksaf richting Stepvelden, blijf de weg volgen en ga bij de 2e stoplichten linksaf naar Belder. Op de Belder na ruim 700 m rechts afslaan naar de Belder, vervolgens direct links afslaan naar, en direct rechts afslaan en u staat voor de deur, no. 25. Er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.

 

Vanuit de richting Breda: 

Je rijd op de A58 en pakt bij Roosendaal-West de A17 richting Rotterdam. Vervolgens neem de 1e aflsag 20 Industrieterrein Borchwerf en aan het eind van de weg sla je rechtsaf richting Stepvelden, blijf de weg volgen en ga bij de 2e stoplichten linksaf naar Belder. Op de Belder na ruim 700 m rechts afslaan naar de Belder, vervolgens direct links afslaan naar, en direct rechts afslaan en u staat voor de deur, no. 25. Er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.


Vanuit de richting Bergen op Zoom: 

Je rijd op de A17 richting Rotterdam en neemt de 1e aflsag 20 Industrieterrein Borchwerf en aan het eind van de weg sla je rechtsaf richting Stepvelden, blijf de weg volgen en ga bij de 2e stoplichten linksaf naar Belder. Op de Belder na ruim 700 m rechts afslaan naar de Belder, vervolgens direct links afslaan naar, en direct rechts afslaan en u staat voor de deur, no. 25. Er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.