- 0

Keuze uit meer dan 10.000 titels

Wereldwijde levering

Gratis verzending vanaf € 100,-*

Verzending en verzendkosten binnen Nederland

Verzending:

Zonder tegenbericht wordt uw bestelling in behandeling genomen en indien voorradig en geplaatst ma-vrij voor 15:45 uur, nog dezelfde dag verzonden. (12:45 uur op de dag voor nationale feestdagen) Is er sprake van een levertijd, dan staat deze bij benadering in werkdagen aangegeven bij het artikel op onze website, u wordt hierover niet apart geïnformeerd. Indien uw order als pakket verzonden wordt krijgt u van UPS na 16:00 uur een e-mail met een track and trace code op de dag van verzending. UPS levert niet in postbussen. Bij brievenbuspakketjes krijgt u een track and trace code van Postnl. Bij brievenbus postzendingen onder 100 gram krijgt u geen bericht.

Verzendkosten:

De verzendkosten zijn afhankelijk van het totale gewicht van de order en of het een pakket- of brievenbus zending betreft. De geschatte verzendkosten krijgt u te zien bij stap 3 tijdens het afrekenen. De werkelijke verzendkosten zijn te zien nadat stap 3 is afgerond, dus vóórdat u gaat afrekenen.

Voor brievenbus postzendingen hanteren wij op de site de actuele Postnl digitale zegel tarieven vermeerderd met de geldende B.T.W.; 6% voor bladmuziek en 21% voor overige artikelen en een gemengde zending. Voor een envelop zending met bladmuziek zal dit maximaal € 4,00 zijn.

Voor pakketzendingen gelden er 9 verschillende gewichtstarieven, welke ook nog eens afhankelijk zijn van actuele brandstoftoeslag en ook hier wordt vermeerderd met 6 of 21 % B.T.W. (afhankelijk van de inhoud van het pakket) Het is dus ondoenlijk om deze hier allemaal te noemen, maar gemiddeld genomen zullen de verzendkosten voor een pakket met bladmuziek rond de € 6,00 liggen.

********************************************************************************************************************************************************************************************************

ALS U VIA ONZE WEBSITE WINKELWAGEN MINSTENS 1 TIEROLFF - OF HIMALAYA TITEL VAN MINIMAAL € 100,00 BESTELT,
WORDEN ER GEEN VERZENDKOSTEN BEREKEND OVER DE GEHELE ORDER!

********************************************************************************************************************************************************************************************************